afspraak maken Bel ons

i y n

Apk aanbieding Utrecht

APK Utrecht

apk aanbieding utrecht

Is het weer tijd voor de auto periodieke keuring, oftewel APK-keuring? Kom dan langs bij de erkende vakgarage Autoweerd te Utrecht-Centrum. U komt echt voordelig uit met onze APK!

Hoge kwaliteit keuring

Apk Utrecht, onderdeel van Vakgarage Autoweerd, behoort al jarenlang tot de grootste APK-keuringsstations van Utrecht. Ons team heeft al tienduizenden APK-keuringen uitgevoerd en we doen ook die van u. U kunt bij ons rekenen op professionaliteit, 100% objectiviteit en ons hoge kwaliteit service. De APK-keuring wordt zorgvuldig doorlopen, zodat uw auto weer veilig de weg op kan. Autoweerd is RDW erkend BOVAG-autobedrijf en voert vakkundig alle keuringen uit. Bekijk de eisen van de APK-keuring.

Onze APK werkplaats

Op de werkplaats van vakgarage Autoweerd worden zowel diverse onderhoudsbeurten, zoals aircoservice, als reparaties uitgevoerd. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle auto-onderdelen. De APK-keuring wordt verricht bij meerdere voertuigen dan alleen personenauto’s, waaronder:

  • Lease-auto’s
  • Campers
  • Oldtimers
  • Busjes
  • Bedrijfswagens

Daarom zijn we uitgeroepen tot de grootste APK-keuringsstation. Voor elk denkbare reparatiedienst of onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht. We denken ook graag met onze klanten mee en geven graag advies, indien dit nodig is.

Maak snel een afspraak bij APK Utrecht!

Voor vragen, of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op  030-3031600, of een email sturen. Liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande link:

Afspraak maken