afspraak maken Bel ons

i y n

APK check Utrecht

APK check Utrecht

APK check Utrecht Vakgaraga Autoweerd APK keuring RDW

Kom naar Vakgarage Autoweerd voor je APK check in Utrecht. Wij doen een snelle keuring voor een lage prijs! Daarnaast werken wij met ieder type auto, dus weet je zeker dat je altijd bij ons terecht kunt.

Check wanneer jouw auto gekeurd moet worden

Houdt goed in de gaten wanneer je auto weer gekeurd moet worden. Sommige auto’s moeten ieder jaar gekeurd worden, andere elke twee jaar, en weer andere auto’s mogen langer wachten. Dit is onder andere afhankelijk van het bouwjaar van je auto en hoe lang hij al in gebruik is.

Voorkom een boete met de APK check Utrecht

De APK keuring is iets waar veel mensen tegenop zien. Soms lijkt het alsof je hem net gehad hebt, en dan moet het alweer.

Toch is het belangrijk om hiervoor wel op tijd een afspraak te maken. Als je de check te laat (na de vervaldatum) laat uitvoeren, brengt dit gevolgen met zich mee:

  1. Je riskeert een boete
  2. Je verzekering vervalt

Laat je auto dus op tijd controleren!

Let op: mogelijk APK check met RDW-steekproef

Bij minder dan 5% van de keuringen voert het RDW (Dienst Wegverkeer) een steekproef uit. Als jouw auto hiervoor uitgekozen wordt, duurt het iets langer voor je je auto weer terug hebt, maar zo ben je er wel van verzekerd dat de keuring van je auto 100% goed verloopt.

Wat is een RDW-steekproef?

Dit is een herkeuring door de RDW. Dit is een extra check vanuit de overheid om te controleren of wij onze keuringen goed uitvoeren. Helaas duurt het in zo’n geval iets langer voor je je auto weer mee mag nemen, maar het is wettelijk verplicht. Gelukkig voor jou is de kans niet zo heel groot dat dit gebeurt.

Maak nu snel een afspraak voor uw APK bij Vakgarage Autoweerd

Heb je eventuele vragen, of wil je direct een afspraak maken? Dan kun je ons bellen op 030 – 30 31 600. Je kunt ook direct online een afspraak maken met de volgende link:

Afspraak maken