afspraak maken Bel ons

g i y n

APK check Utrecht

APK check Utrecht

APK keuring Utrecht

Kom naar Vakgarage Autoweerd voor de APK check Utrecht. Snelle keuring voor een lage prijs!

Afspraak maken

APK check Utrecht vanaf €19,-

Waar je ook checkt, je zult er achter komen dat Autoweerd één van de goedkoopste garages is op gebied van APK keuringen. Veel soorten auto’s keuren wij al voor minder dan €20,- Dat valt best mee, toch?

APK check Utrecht

Check wanneer jouw auto gekeurd moet worden

Houdt goed in de gaten wanneer je auto weer gekeurd moet worden. Sommige auto’s moeten ieder jaar gekeurd worden, andere elke twee jaar, en weer andere auto’s mogen langer wachten. Dit is onder andere afhankelijk van het bouwjaar van je auto en hoe lang hij al in gebruik is.

Voorkom een boete met de APK check Utrecht

De APK keuring is iets waar veel mensen tegenop zien. Soms lijkt het alsof je hem net gehad hebt, en dan moet het alweer.

Toch is het belangrijk om hiervoor wel op tijd een afspraak te maken. Als je de check te laat (na de vervaldatum) laat uitvoeren, brengt dit gevolgen met zich mee:

  1. Je riskeert een boete
  2. Je verzekering vervalt

Laat je auto dus op tijd controleren!

Let op: mogelijk APK check met RDW-steekproef

Bij minder dan 5% van de keuringen voert het RDW (Dienst Wegverkeer) een steekproef uit. Als jouw auto hiervoor uitgekozen wordt, duurt het iets langer voor je je auto weer terug hebt, maar zo ben je er wel van verzekerd dat de keuring van je auto 100% goed verloopt.

Wat is een RDW-steekproef?

Dit is een herkeuring door de RDW. Dit is een extra check vanuit de overheid om te controleren of wij onze keuringen goed uitvoeren. Helaas duurt het in zo’n geval iets langer voor je je auto weer mee mag nemen, maar het is wettelijk verplicht. Gelukkig voor jou is de kans niet zo heel groot dat dit gebeurt.

 

Blijf mobiel tijdens de APK check Utrecht

Kies vervangend voertuig

Maak een afspraak voor een APK keuring en kies meteen welk vervangend voertuig je wilt gebruiken terwijl je auto bij ons in de garage gecheckt wordt.