afspraak maken Bel ons

i y n

APK Keuring

APK Keuring in Utrecht Binnenstad!

Maak eenvoudig een afspraak voor uw APK bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Heb je van de RDW een brief gehad dat je APK-keuring bijna verloopt? Dan is het belangrijk dat je dit ook voor de datum laat doen, anders riskeer je een onnodige boete! Daarnaast mag je dan ook niet met de auto de weg op tot de APK gedaan is. Veel gedoe dus voor iets wat bij Vakgarage Autoweerd snel gedaan kan worden.

Wij voeren de APK uit op ieder type voertuig

APK Keuring: een goede staat voor veiligheid en milieu. Daarbij is de brandstof van belang; voor een benzineauto gelden andere keuringseisen dan voor een auto die op diesel of op LPG rijdt. Ook het bouwjaar van uw auto is daarin bepalend.

Ons team van APK keurmeesters is RDW gecertificeerd en kent de regels omtrent de roetmeting, een viergastest of het elektronische uitlezen. Bij het grootste APK keuringsstation in het centrum van Utrecht is uw auto in goede handen. APK-keuring van Vakgarage Autoweerd Utrecht: objectief én professioneel.

Maak nu snel een afspraak bij Vakgarage Autoweerd

Je wilt namelijk niet dat je APK verloopt! Bel snel voor een afspraak 030 – 30 31 600, of stuur een email naar receptie@autoweerd.nl. Je kunt ook gemakkelijk online een afspraak maken met de onderstaande link:

Afspraak maken