afspraak maken Bel ons

i y n

Eisen APK

apk eisen keuring controle banden verlichting utrecht autoweerd auto garage

Eisen van de APK?

De Algemene Periodieke Keuring wordt uitgevoerd aan de hand van een aantal eisen. Deze auto wordt gekeurd op verschillende onderdelen. Hieronder een klein overzicht van de punten en eisen waarop er onder andere wordt gecontroleerd.

De banden worden gecontroleerd op het type as, het profiel en of er geen spijkerbanden onder de auto zitten. De spiegels worden gecontroleerd of er een linker en binnenspiegel aanwezig is, een rechterbuitenspiegel is niet verplicht maar zeker wel aan te raden vanwege beter zicht.

Daarnaast wordt de verlichting gecontroleerd. Er wordt gekeken naar het derde remlicht, dimlicht, achterlicht, parkeerlicht, groot licht en mistlicht. Ook worden de veiligheidsgordels gecontroleerd, er wordt dan gekeken of de bevestigingspunten nog in orde zijn.

Nadat de eisen zijn behandeld en er is gecontroleerd op verschillende onderdelen, geven onze professionele monteurs u objectief advies. Mocht een onderhoudsbeurt, reparatie of iets anders nodig zijn, dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Het team van techneuten en medewerkers staat zes dagen in de week voor u klaar.

Waar controleren wij op bij een APK?

– Algemene bouwwijze van het voertuig
– Afmetingen en massa’s
– Motor en brandstofsystemen
– Assen
– Stuurinrichting
– Carrosserie
– Krachtoverbrenging
– Reminrichting
– Ophanging
– Lichten

Klik hier om alle RDW-eisen te bekijken!

Maak nu snel een afspraak voor uw APK

Als u direct een afspraak wilt maken voor de keuring dan kunt u bellen met 030-303 1600, óf klik op onderstaande button:

Afspraak maken