afspraak maken Bel ons

g i y n

Eisen APK

apk eisen keuring controle banden verlichting

Eisen van de APK?

De Algemene Periodieke Keuring wordt uitgevoerd aan de hand van een aantal eisen. Deze auto wordt gekeurd op verschillende onderdelen. Hieronder een klein overzicht van de punten en eisen waarop er onder andere wordt gecontroleerd.

De banden worden gecontroleerd op het type as, het profiel en of er geen spijkerbanden onder de auto zitten. De spiegels worden gecontroleerd of er een linker en binnenspiegel aanwezig is, een rechterbuitenspiegel is niet verplicht maar zeker wel aan te raden vanwege beter zicht. Daarnaast wordt de verlichting gecontroleerd. Er wordt gekeken naar het derde remlicht, dimlicht, achterlicht, parkeerlicht, groot licht en mistlicht. Ook worden de veiligheidsgordels gecontroleerd, er wordt dan gekeken of de bevestigingspunten nog in orde zijn.

Nadat de eisen zijn behandeld en er is gecontroleerd op verschillende onderdelen, geven onze professionele monteurs u objectief advies. Mocht een onderhoudsbeurt, reparatie of iets anders nodig zijn, dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Het team van techneuten en medewerkers staat zes dagen in de week voor u klaar. Als u direct een afspraak wilt maken voor de keuring dan kunt u bellen met 030 – 30 31 600, óf klik op onderstaande button.

Reserveer direct

Benieuwd naar de RDW eisen van personenauto’s? Bekijk hier alle punten!
– Algemene bouwwijze van het voertuig
– Afmetingen en massa’s
– Motor en brandstofsystemen
– Assen
– Stuurinrichting
– Carrosserie
– Krachtoverbrenging
– Reminrichting
– Ophanging
– Lichten

Om alle RDWeisen te bekijken, klik hier!