afspraak maken Bel ons

i y n

APK prijzen

 

apk prijzen utrecht

Hoeveel kost een APK-keuring bij Autoweerd?

Bij Autoweerd kunt u een relatief goedkope APK-keuring laten uitvoeren! En brengt u uw auto bij ons voor groot onderhoud? Dan krijgt u de APK er gratis bij!

Scherpe APK prijzen & onafhankelijke keuring

Vakgarage Autoweerd biedt diverse auto onderhoud- en reparatie diensten aan, waaronder een 100% onafhankelijke keuring. Bij ons keuringsstation kunt u voor een scherpe prijs, een auto keuring laten uitvoeren door één van onze 6 erkende RDW-keurmeesters!

Checklist APK bij erkende garage Autoweerd

Bij onze keuringsstation, dat behoort tot de grootste van Utrecht, doorlopen we elke auto keuring volgens de RDW-keuringseisen. Hier vindt u een greep uit de punten die we controleren:

APK eisen (onder motorkap)

apk prijzen utrecht checklist

  • Goed bevestigde bekabeling
  • Benzineleidingen moeten in goede staat zijn
  • Accu dient stevig vast te zitten

APK eisen buitenkant auto

  • achterzijde auto moet voorzien zijn van 3 reflectoren
  • 2 werkende stadslichten, geldt ook voor 2 dimlichten, grote lichten en richting aanwijzers voor- en achterzijde
  • verplichte aanwezigheid van linkerbuitenspiegel, de rechterspiegel is toegestaan voor auto’s die in gebruik zijn genomen voor 2010

Overige aandachtspunten

  • remmen
  • wielophanging
  • bandenprofiel

Na een keuring geven we altijd een formulier mee met de die onderdelen toe zijn aan vervanging of reparatie. Zo heeft u altijd inzicht in onze verrichte werkzaamheden en wat niet in orde is

APK datum vergeten?

Onze garage heeft een APK reminder in het leven geroepen om u te helpen herinneren aan uw APK keuring. Met onze reminder weet u op tijd wanneer u een keuring moet laten uitvoeren en zo voorkomt u een boete.

Gratis keuring

Bij Vakgarage Autoweerd kunt u aanmerking komen voor een gratis auto keuring. Lees hier meer over onze APK actie.

Maak nu snel uw afspraak voor uw APK bij Vakgarage Autoweerd

Onze keurmeesters zullen uw auto controleren volgens de RDW-keuringseisen. Zo bent u verzekerd van een deskundige keuring en kan uw voertuig compleet en veilig de weg op!

Wilt u meer weten over onze APK-keuringen? Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak direct online een afspraak via de onderstaande link:

Afspraak maken

apk prijzen utrecht