afspraak maken Bel ons

i y n

Vakgarage Merkbeurt

Waarom een merkbeurt?

Voor het onderhoud van uw auto gaat u natuurlijk naar een Vakgarage.    Omdat u dan kunt rekenen op de vakmanschap de uw veiligheid waarborgt. Met kennis van zaken, voeren onze ervaren techneuten de onderhoudsbeurt uit, conform de specificaties van de autofabrikant. Zodat ook de fabrieksgarantie behouden blijft. U hoeft dus niet naar een dure dealer voor de merkbeurt!

Bovendien kunt u er bij Vakgarage Autoweerd op vertrouwen dat er persoonlijk met u wordt meegedacht, wanneer er eens een reparatie nodig is. De optie om het defect bijvoorbeeld te repareren met gebruikte of gereviseerde onderdelen, of om te kiezen voor herstel in plaats van een duur onderdeel klakkeloos te vervangen. Meedenken, dát is Autoweerd Utrecht. Adviezen van vakmensen, die uw auto professioneel controleren, onderhouden én rekening houden met uw portemonnee. Het beste wat u kunt krijgen, en toch betaalbaar.

Daarnaast kunt u, indien uw auto  is onderhouden door een Vakgarage, kiezen voor de Vakgarage PechHulp, 24/7, in heel Europa, inclusief caravan of aanhanger. En natuurlijk ook in uw eigen woonplaats. U bespaart hier enorm t.o.v. uw huidige “wegenwacht”-service, waarmee een groot deel van de uitgevoerde onderhoudsbeurt direct wordt terug verdiend!

Dus, een onderhoudsbeurt, uitgevoerd door ervaren vakmensen, zoals de fabrikant het wil, beide voor de lage prijs van de Vakgarage, met ruim 260 adressen altijd bij u in de buurt, en ook nog een goedkopere pechhulp-service.. Ten slotte staat uw auto netjes gewassen voor u klaar. Service!            U begrijpt ondertussen waarom Vakgarage Autoweerd Utrecht zo succesvol is! Bel snel voor een afspraak 030-303 1600 of plan eenvoudig zelf uw afspraak online.

Natuurlijk staan er gratis leenfietsen voor u klaar, en bieden wij passend vervangend vervoer in elke klasse. We zijn niet voor niets aangesloten bij Autohopper Autoverhuur.

En oja: mocht er een sterretje in uw vooruit zitten: die repareren we natuurlijk gelijk én we zorgen -als Sterpunt Utrecht van Autoglaz- voor de gehele afwikkeling met de verzekeraar.

merkbeurt bij Vakgarage Autoweerd

Een onderhoudsbeurt volgens de specificaties van de fabriek. Met een Vakgarage merkbeurt blijft de fabrieksgarantie dus behouden, zonder dat u naar een dure merkdealer moet.