afspraak maken Bel ons

i y n

Onze keurmeesters

Onze APK keurmeesters

Vakgarage Autoweerd is dé ideale plek voor een goedkope APK, wij zijn namelijk hét grootste APK-keuringsstation van Utrecht -Centrum. Met maar liefst 16 vakmensen staan wij 5 dagen in de week voor u klaar om uw auto te keuren. Onze 6 RDW-gecertificeerde APK-keurmeesters werken in de professionele APK-straat. Bij Autoweerd kunt u snel uw auto laten keuren, terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie in de wachtruimte.

Wat zijn eigenlijk APK keurmeesters?
De keurmeester die werken bij Vakgarage Autoweerd zijn verantwoordelijk voor het afnemen van de periodieke keuring van voertuigen. Zowel auto’s, bussen als vrachtwagens. De keurmeesters hebben strenge richtlijnen waaraan zij zich dienen te houden. Zo zijn zij allemaal allround automonteur en hebben zij een speciale bevoegdheid vanuit de RDW om de auto’s te mogen keuren. En, om uw kwaliteit nóg meer te garanderen, krijgen zij regelmatige bijscholing om zo het beste werk te kunnen leveren.

Aandachtspunten
De keurmeesters hebben een aantal aandachtspunten waarop zij zich focussen tijdens de Algemene Periodieke Keuring.
– Remmen
– Wielophanging
– Stuurinrichting
– Schokdempers
– Banden
– Carrosserie
– Uitlaatgassen
– Chassisnummer
– Kentekenbewijs

Snel een afspraak maken voor uw Algemene Periodieke Keuring? Plan dan simpel en snel uw eigen afspraak in, óf bel snel naar (030) 303 1600!apk keurmeesters autoweerd regelgeving kwaliteit goedkoop