afspraak maken Bel ons

i y n

Reviews

Benieuwd hoe anderen ons beoordelen? Op deze pagina lees je hoe onze klanten over ons denken. Onze klanten geven een onafhankelijke review op basis van onze Service, Deskundigheid en Prijs/kwaliteit. Wij zijn natuurlijk super trots op onze reviews en blijven uiteraard ons uiterste best doen voor onze klant!

8,9

klantenvertellen
932 beoordelingen

Beoordeel ons
stdClass Object
(
    [average_rating] => 8,9
    [total_reviews] => 932
    [column_count] => 1
    [view_reviews_url] => https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1048572/garage-autoweerd-utrecht
    [create_review_url] => https://www.klantenvertellen.nl/add-review/1048572/garage-autoweerd-utrecht
    [read_more_label] => Lees meer
    [reviews] => Array
        (
            [0] => stdClass Object
                (
                    [author] => Vivian uit Utrecht
                    [date] => 28/10/2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Prettige snelle service
                            [1] => Wij stonden 's nachts stil langs de weg met autopech.
De auto werd voor de deur bij de garage geplaatst en er is snel een reparatie verricht. Wij zijn erg tevreden over de snelle afhandeling.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 9
                            [Prijs/kwaliteit] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                            [Locatie] => 10
                            [Faciliteiten wachtruimte] => 10
                        )

                )

            [1] => stdClass Object
                (
                    [author] => Frank uit Utrecht
                    [date] => 27/10/2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Prima geholpen, vooraf geïnformeerd. 
                            [1] => Voor groot onderhoud en APK weer op bezoek aan de Weerdsingel. Het is niet de meest ideale lokatie om te bezoeken met de auto, maar het ontvangst is altijd hartelijk.

Na een eerste check werd ik netjes gebeld met prijsopgave en overleg wat te doen. Helemaal goed!
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 9
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                            [Showroom] => 10
                            [Locatie] => 7
                        )

                )

            [2] => stdClass Object
                (
                    [author] => Esmée uit Utrecht
                    [date] => 25/10/2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Fijne, aardige en behulpzame mensen op een prachtige locatie!
                            [1] => Prettige sfeer, mooie garage. Iedereen is zeer professioneel en je wordt snel geholpen.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                            [Showroom] => 7
                            [Locatie] => 10
                        )

                )

            [3] => stdClass Object
                (
                    [author] => Geachte heer/mevrouw uit Utrecht
                    [date] => 22/10/2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Klantgericht 
                            [1] => Naast dat ik vriendelijk en professioneel ben geholpen, ben ik ook erg tevreden over het feit dat er met mij werd meegedacht en dat er extra moeite werd gedaan om voor mij een passende oplossing te vinden. Top!
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                            [Locatie] => 8
                        )

                )

            [4] => stdClass Object
                (
                    [author] => Geachte heer uit Utrecht
                    [date] => 20/10/2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Top zoals altijd
                            [1] => Ronduit top!
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                            [Showroom] => 10
                            [Locatie] => 10
                            [Faciliteiten wachtruimte] => 10
                        )

                )

            [5] => stdClass Object
                (
                    [author] => Geachte heer uit utrecht
                    [date] => 19/10/2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Goede service
                            [1] => Goed geholpen en goede prijs voor opslag van banden.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                            [Showroom] => 10
                            [Locatie] => 10
                            [Faciliteiten wachtruimte] => 10
                        )

                )

            [6] => stdClass Object
                (
                    [author] => Geachte heer/mevrouw uit Utrecht
                    [date] => 18/10/2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig
                            [1] => Heb ik zojuist gezegd
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 8
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 9
                            [Locatie] => 10
                            [Faciliteiten wachtruimte] => 7
                        )

                )

            [7] => stdClass Object
                (
                    [author] => Bert Rijksen uit Utrecht
                    [date] => 17/10/2020
                    [rating] => 8
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => vakkundig werk geleverd
                            [1] => dicht in de buurt
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 8
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 8
                            [Deskundigheid] => 8
                            [Prijs/kwaliteit] => 8
                            [Klantvriendelijkheid] => 8
                            [Locatie] => 10
                        )

                )

            [8] => stdClass Object
                (
                    [author] => Martin uit Utrecht
                    [date] => 16/10/2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Vriendelijk, duidelijk en meedenkend
                            [1] => Altijd goede ervaring met Autoweerd. Een afspraak inplannen gaat makkelijk online. Het afgeven van de auto gaat vlot. Op verzoek krijg je een leenfiets mee om weer thuis of bij het OV te komen. Binnen een uur kreeg ik telefoon met de resultaten van de vooronderzoek en welk extra werk (naast het jaarlijkse onderhoud in dit geval) er geconstateerd is. Alle prijzen worden duidelijk toegelicht. Na akkoord beginnen ze pas met het werk. Rond 15:30 kreeg ik een SMS met de melding dat ik de auto weer kon ophalen. Tijd voor vragen en toelichting hebben ze altijd. Ik kan me geen betere service voorstellen.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                            [Showroom] => 7
                            [Locatie] => 9
                            [Faciliteiten wachtruimte] => 10
                        )

                )

            [9] => stdClass Object
                (
                    [author] => kees uit utrecht
                    [date] => 16/10/2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => prima
                            [1] => goed geholpen
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                        )

                )

        )

)
  • 10

    Prettige snelle service

    Wij stonden 's nachts stil langs de weg met autopech. De auto werd voor de deur bij de garage geplaatst en er is snel een reparatie verricht. Wij zijn erg tevreden over de snelle afhandeling.

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      9
    • Prijs/kwaliteit
      10
    • Klantvriendelijkheid
      10
    • Locatie
      10
    • Faciliteiten wachtruimte
      10
  • 10

    Prima geholpen, vooraf geïnformeerd.

    Voor groot onderhoud en APK weer op bezoek aan de Weerdsingel. Het is niet de meest ideale lokatie om te bezoeken met de auto, maar het ontvangst is altijd hartelijk. Na een eerste check werd ik netjes gebeld met prijsopgave en overleg wat te doen. Helemaal goed!

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      9
    • Klantvriendelijkheid
      10
    • Showroom
      10
    • Locatie
      7
  • 10

    Fijne, aardige en behulpzame mensen op een prachtige locatie!

    Prettige sfeer, mooie garage. Iedereen is zeer professioneel en je wordt snel geholpen.

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      10
    • Klantvriendelijkheid
      10
    • Showroom
      7
    • Locatie
      10
  • 10

    Klantgericht

    Naast dat ik vriendelijk en professioneel ben geholpen, ben ik ook erg tevreden over het feit dat er met mij werd meegedacht en dat er extra moeite werd gedaan om voor mij een passende oplossing te vinden. Top!

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      10
    • Klantvriendelijkheid
      10
    • Locatie
      8
  • 10

    Top zoals altijd

    Ronduit top!

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      10
    • Klantvriendelijkheid
      10
    • Showroom
      10
    • Locatie
      10
    • Faciliteiten wachtruimte
      10
  • 10

    Goede service

    Goed geholpen en goede prijs voor opslag van banden.

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      10
    • Klantvriendelijkheid
      10
    • Showroom
      10
    • Locatie
      10
    • Faciliteiten wachtruimte
      10
  • 10

    Altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig

    Heb ik zojuist gezegd

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      8
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      10
    • Klantvriendelijkheid
      9
    • Locatie
      10
    • Faciliteiten wachtruimte
      7
  • 8

    vakkundig werk geleverd

    dicht in de buurt

    • Totaal score
      8
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      8
    • Deskundigheid
      8
    • Prijs/kwaliteit
      8
    • Klantvriendelijkheid
      8
    • Locatie
      10
  • 10

    Vriendelijk, duidelijk en meedenkend

    Altijd goede ervaring met Autoweerd. Een afspraak inplannen gaat makkelijk online. Het afgeven van de auto gaat vlot. Op verzoek krijg je een leenfiets mee om weer thuis of bij het OV te komen. Binnen een uur kreeg ik telefoon met de resultaten van de vooronderzoek en welk extra werk (naast het jaarlijkse onderhoud in dit geval) er geconstateerd is. Alle prijzen worden duidelijk toegelicht. Na akkoord beginnen ze pas met het werk. Rond 15:30 kreeg ik een SMS met de melding dat ik de auto weer kon ophalen. Tijd voor vragen en toelichting hebben ze altijd. Ik kan me geen betere service voorstellen.

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      10
    • Klantvriendelijkheid
      10
    • Showroom
      7
    • Locatie
      9
    • Faciliteiten wachtruimte
      10
  • 10

    prima

    goed geholpen

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      10
    • Klantvriendelijkheid
      10

 

Tevreden over onze dienstverlening?

Beoordeel ons Bekijk beoordelingen