afspraak maken Bel ons

i y n

Vakgarage Autoweerd Utrecht

Vakgarage Autoweerd Utrecht

Welkom bij Autoweerd. Sinds 1 mei 2013 zijn bij aangesloten bij Stichting Vakgarage, daarmee waren wij de 200e in Nederland. Vakgarage is de enige echt onafhankelijke garageformule en is daarnaast ook merk onafhankelijk. Dat houdt in dat u met ieder soort auto bij ons terecht kunt.

Autoweerd is het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum. Daarnaast hebben onze APK-keurmeesters ervaring met ieder soort auto. Of het nu gaat om een personenauto, camper of oldtimer. Wij zijn er voor iedere weggebruiker in Utrecht en omstreken.

Behalve APK’s bent u ook voor onderhoud en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Verder biedt Vakgarage ook diensten zoals bandenwissel en onze volledige Pechhulp service.

APK-keuring bij Vakgarage Utrecht

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Tijdens de APK kijken onze keurmeesters verschillende aspecten van uw auto na. U kunt hierbij denken aan uw lichten, banden en spiegels, maar er zijn natuurlijk nog veel meer eisen waar uw auto aan moet voldoen.

Het is belangrijk om te weten wanneer uw APK-keuring uitgevoerd moet worden. Mocht u het namelijk niet voor uw APK-vervaldatum doen, dan riskeert u een boete. Om dit te voorkomen kunnen wij u helpen herinneren met de APK Reminder.

Wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken op 030-30 31 600 of stuur een mail naar info@autoweerd.nl

Liever direct een afspraak maken voor uw APK of ander onderhoud? Klik dan op onderstaande button.

Afspraak maken