afspraak maken Bel ons

i y n

Vervaldatum

apk keuring vervaldatum autoweerd vakgarage utrecht autobedrijf

Vervaldatum, wanneer eigenlijk?

Een verval datum voor uw APK, wanneer is dat eigenlijk? Afhankelijk van de brandstof die uw auto verbruikt, moet de auto om de zoveel jaren worden gekeurd aan de hand van een Algemene Periodieke Keuring. Na de APK duurt het voorlopig weer even, voordat de volgende eraan komt. Toch is het belangrijk dat u de datum dat uw APK vervalt goed in de gaten houdt.

Dit kunt u onthouden met behulp van onze APK reminder, waardoor u wordt herinnert aan uw APK. Daarnaast is de vervaldatum ook af te lezen op het keuringsrapport, een rapport dat u meekrijgt na de laatste APK.

Het is van groot belang de keuring te laten uitvoeren vóór de verval datum! De auto moet dus voor deze datum gekeurd zijn. U kunt uw APK al twee maanden van te voren laten uitvoeren door onze professionele vakmensen. Hierdoor bent u zeker dat de APK niet te laat wordt uitgevoerd, en u dus geen boete riskeert. 

Maak dus op tijd een afspraak voor uw APK!

Mocht uw auto namelijk te laat zijn voor een APK-keuring, dan riskeert u een boete van 90,-! En dat terwijl een afspraak zo gemaakt is!

Voor vragen, of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600, of een mail sturen naar receptie@autoweerd.nl.

Liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande link!